Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Aveve Farm Run.

PROGRAMMA

 • 08u30: opening registraties en afhalen borstnummer
 • 09u00-10u00: vrije start
 • 13u00: finish laatste deelnemer


LOCATIE

22 oktober trekken we naar Hoogstraten. Adres Start-Finish : HAL 16  – Hoogstraten.

De Farm Run® is een unieke beleving en geen wedstrijd. Een ontdekking van het platteland en de landbouwbedrijven op loopschoenen. Daarom wordt er voor de Farm Run® geen tijdsopname voorzien, zodat je volop kan genieten van al het moois onderweg.

 • Unieke inkijk op het privédomein van verschillende boeren
 • Authentieke proevertjes van de boerderijen onderweg
 • Volledig bepijld parcours
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Bevoorrading onderweg
 • Uitgebreide eindbevoorrading mét onder andere een heerlijk vers gebakken pannenkoek aangeboden door AVEVE
 • Parcoursbeschrijving online
 • Sportinez-verzekering tijdens de wandeling

Aan de finish ben je van harte welkom op onze Boerenmarkt!

Deze standhouders kan je er alvast vinden:

Think Tomato:

Julie van Think Tomato maakt pure tomatensaus van in België geteelde kerstomaten. Helemaal huisgemaakt, gebruiksklaar en lekker in al je gerechten. 🍝 Proef haar sauzen zelf op de boerenmarkt

La Confiance:

De authentieke speculoos van La Confiance smaakt heerlijk bij de koffie, tussen je boterham of als tussendoortje. 😋 Zó lekker dat het familierecept de maximumscore kreeg op de Superior Taste Award! 🥇 Oordeel zelf op de boerenmarkt!

Obuz bier:

OBUZ is het ambachtelijke boerderijbier van de familie Lemaire uit Passendale. Ze zaaien en oogsten de gerst op hun eigen velden en brouwen het bier op de boerderij. De restproducten van de oogst gaan naar boeren uit de buurt, zo blijft de productieketen volledig lokaal. ♻️ Proef OBUZ op de boerenmarkt. Santé! 🍺

Baliehof kazen:

Het Baliehof is de familiale kaas- en zuivelboerderij van Luc en Krista uit Jabbeke. Al hun hoeveproducten maken ze van de melk van hun eigen koeien. 🐄

Degusteer hun smaakvolle boerenkazen op de boerenmarkt. 🥛🧀

Kriket:

Broer en zus Michiel en Anneleen bedachten de eerste Belgische krekelreep en noemden ‘m Kriket. 🦗 Het hoofdingrediënt? Krekelmeel van een Brusselse stadsboerderij, een lokale en duurzame keuze. ♻️

Hun heerlijke, gezonde tussendoortje zit boordevol eiwitten, vezels, mineralen en vitaminen. Nieuwsgierig? Proef je eerste krekelreep op de boerenmarkt

Bijenboer Honing:

Bijenboer staat voor Belgische en kwaliteitsvolle honing. 🍯 Geoogst met het grootste respect voor de natuur en de bijen. Vader Herman Torfs begon ooit met 14 bijenkasten. 🐝

Nu staan er liefst 1700 in het familiebedrijf van imker Jef. 🐝 🐝 🐝 Kom zijn lokale honing ontdekken op de boerenmarkt!

Boer Bloem Bier:

Genieten van een fruitig biertje zonder kater achteraf? Het alcoholvrije bier van Boer Bloem dankt zijn verfrissende smaak en oranjeroze kleur aan extracten van bloemen. 🌺

Ideaal om je dorst te lessen na de Aveve Farm Run & Walk. Je vindt Boer Bloem op de boerenmarkt. Cheers! 🍻

Na je inschrijving ontvang je een e-ticket. Met dit e-ticket (geprint of op je smartphone) kan je op zondag 22 oktober vanaf 8u30 je borstnummer afhalen aan de inschrijvingszone.

Wie ingeschreven is via een groep met afhaling door de groepsverantwoordelijke kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Opgelet: de borstnummers worden niet thuis toegestuurd!

T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je borstnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

We proberen de Farm Run & Walks op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de 2 bevoorradingsposten met water GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje/drinkbus zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het ook mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Vanaf 08u30 kan je je sporttas afgeven aan de stand “bewaarplaats sporttassen”. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.
Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

Verdere info in verband met bereikbaarheid en parking volgt.

De organisatie raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men niet goed voorbereid is.  Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en het tempo dat je je lichaam wil opleggen. 

Het voorleggen van een medisch attest is niet verplicht.  Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij doorkrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt hieraan geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je HIER.

Je hond mag zeker mee komen wandelen in Hoogstraten!  Mogelijk zijn er enkele stallen waar je hond niet mee in mag (omwille van gezondheidsredenen voor het vee),  daar voorzien we een hondenomleiding.   

We voorzien een speciale hondengoodiebag voor hondenbaasjes aan de finish 😊.