Praktische info

Hieronder vind je alle praktische info over de Aveve Farm Run.

PROGRAMMA

 • 08u30: opening registraties en afhalen borstnummer
 • 09u00-10u00: vrije start
 • 13u00: finish laatste deelnemer


LOCATIE

De exacte locatie van start en finish volgt.

De Farm Run® is een unieke beleving en geen wedstrijd. Een ontdekking van de het platteland en de landbouwbedrijven op loopschoenen. Daarom wordt er voor de Farm Run® geen tijdsopname voorzien, zodat je volop kan genieten van al het moois onderweg.

 • Beleving tijdens de wandeling/loop langs de landbouwbedrijven
 • Unieke inkijk op het privédomein van deze verschillende boeren
 • Proeven van al het lekkers dat de landbouwbedrijven te bieden hebben
 • Volledig bepijld parcours
 • Gratis bewaarplaats voor sporttassen
 • Aan de finish een Goodiebag van Aveve
 • Aan de finish een traktatie van Aveve
 • Aan de finish een goodiebag van Aveve voor je hond (momenteel worden de contacten met de boeren gelegd en besproken of er honden kunnen toegelaten worden langsheen de landbouwbedrijven). Meer info volgt.
 • Sportinez-verzekering tijdens de wandeling

Na je inschrijving ontvang je een e-ticket. Met dit e-ticket (geprint of op je smartphone) kan je op zondag 25 juni vanaf 8u30 je borstnummer afhalen aan de inschrijvingszone. De locatie van de inschrijvingszone wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wie ingeschreven is via een groep met afhaling door de groepsverantwoordelijke kan zijn/haar borstnummer niet persoonlijk afhalen, maar moet zich wenden tot de groepsverantwoordelijke. Deze persoon zal instaan voor het afhalen en het verdelen van de borstnummers van de hele groep.

Opgelet: de borstnummers worden niet thuis toegestuurd!

T-shirt

Als je een T-shirt hebt besteld ontvang je samen met je borstnummer een T-shirt bonnetje. Hiermee kan je aan de T-shirtstand jouw shirt ophalen.

Let wel: het aanduiden van de gewenste maat bij het inschrijven is louter informatief en geen garantie dat deze maat bij het afhalen van de T-shirt nog beschikbaar is. Hoe vroeger je je T-shirt komt ophalen, hoe meer kans je hebt dat de gewenste maat nog beschikbaar is.

We proberen de Farm Run & Walks op een milieubewuste manier te organiseren. Zo zullen bij de 2 bevoorradingsposten met water GEEN wegwerpbekertjes beschikbaar zijn voor de deelnemers. Dat wil zeggen dat elke deelnemer zijn of haar eigen bekertje/drinkbus zal moeten meenemen. Op de dag van het event is het ook mogelijk om een opvouwbaar siliconen bekertje te kopen voor € 3.

Vanaf 08u kan je je sporttas afgeven aan de stand “bewaarplaats sporttassen”. Er zal een genummerde sticker op je tas gekleefd worden. Hetzelfde nummer wordt ook op je borstnummer gekleefd. Na het lopen kan je enkel op vertoon van je borstnummer met deze sticker je sporttas terug ophalen.
Losse kledingstukken of plastic zakken worden niet aanvaard. Zorg dus dat je een goed sluitende (sport)tas meebrengt om je spullen in te steken.

Verdere info in verband met bereikbaarheid en parking volgt.

De organisatie raadt iedereen aan om geen zware inspanningen te leveren waarop men niet goed voorbereid is.  Maak verstandige keuzes aangaande de afstand die je wil afleggen en het tempo dat je je lichaam wil opleggen. 

Het voorleggen van een medisch attest is niet verplicht.  Het is aan de sporter zelf om te beslissen hoe hij omgaat met de informatie die hij doorkrijgt tijdens een medische controle. De organisator draagt hieraan geen verantwoordelijkheid.

Meer informatie over gezondheid & sporten vind je HIER.

 Momenteel worden de contacten met de boeren gelegd en besproken of er honden kunnen toegelaten worden langsheen de landbouwbedrijven. We houden jou en je trouwe viervoeter op de hoogte!