Inschrijven Walk

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. 22/10/2022 23u59)

Schrijf je in en ontvang naast de fantastische ervaring ook een exclusieve herinneringsmedaille, een unieke inkijk bij verschillende boeren, authentieke proevertjes en tot slot een lekkere verrassing & goodie-bag van Aveve !

Tarieven Walk

Afstanden

Tarief t.e.m. 22/10

Tarief 23/10

8 of 12 km

€ 22*

€ 25*

8 of 12 km jongeren
(geboren in 2010 of later)

€ 12*

€ 15*

* deelnemers die lid zijn van KLJ en Groene Kring krijgen een korting van 2 € op de deelnameprijs

Indien je je inschrijft, verklaar je je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze voorwaarden grondig na.

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Kinderen onder de 6 jaar (draagdoek, buggy,…) mogen gratis deelnemen aan het evenement zonder zich daarvoor in te schrijven. Zonder inschrijving zijn er echter geen goodiebag of proevertjes voorzien.

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. 7 oktober – 23u59)

Ben je met een groep van 10 of meer (alle afstanden samengenomen), schrijf je dan in via de groepsinschrijvingsmodule. Voor groepen van minder dan 10 is dat niet mogelijk. 

Ben je met een groep van minder dan 10 en wil je samen inschrijven? Dat kan ook, via het individuele inschrijvingsformulier. Vul eerst je eigen gegevens in en klik daarna op ‘verder winkelen’. Zo kun je alle personen één voor één toevoegen vóór je betaalt. 

  • Naamwissels zijn enkel mogelijk aan de inschrijvingsstand op 23 oktober en nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.
Schrijf je groep online in

T-shirt

Bij inschrijving kan je een technisch T-shirt van de Aveve Farm Run & Walk bestellen. Dit T-shirt (100% polyester) kost slechts € 12.