Tijdens de Aveve Farm Run & Walk loop of wandel je dwars door de boerderijen
en ontdek je de boerenstiel op een wel heel aparte manier.

BOER ZKT. LOPER/WANDELAAR

23 oktober 2022

De Farm Run & Walk is als het ware de landelijke tegenhanger van de gekende Urban Trail. Je kan kennismaken met de moderne en dus ook duurzame boerenstiel, op zoek naar de bron van wat op ons bord ligt.

Het wordt een bijzondere ontdekkingstocht waarbij je niet alleen kijkt, loopt of wandelt maar ook proeft.

De derde editie van de Farm Run & Walk zal dit jaar in Lokeren door gaan. We werken volop aan het parcours maar kunnen alvast verklappen dat het decors ook deze keer zal plaats vinden tussen prachtige uitgestrekte velden met verschillende landbouwbedrijven.

DAGEN
UUR
MIN
SEC

Laatste Tips & Tricks

Zondag is het eindelijk zover! Staan je sportschoenen klaar voor deze tweede editie van de Aveve Farm Run & Walk?   We geven je nog

Aftermovie Borgloon 2022

Foto's van vorige edities

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Over Aveve

Met 250 winkels is Aveve de grootste inspiratieplek voor de Belgische foodie, thuisbakker, dierenliefhebber én plantengek. Gezellig samen doe-het-zelven en mooie momenten beleven in huis of in de tuin? Daar doen we ‘t voor, want bij Aveve groeit er elke dag plezier! Als sterk merk van Arvesta – de grootste Belgische full-service partner voor de boer en tuinder – gaan we volop voor kwaliteit en zijn we echte experten in ons vak.

Bij Aveve staan we voor 100% achter onze Belgische boeren! Dat merk je ook in onze vernieuwde winkels waar inspiratie en beleving centraal staan. Door te werken met een korte keten brengen we verse voedingsproducten recht van bij de boer naar de consument. Zo ondersteunen we lokale telers en kan jij genieten van seizoensgebonden en (h)eerlijke producten. Wie bij Aveve shopt, koopt met andere woorden duurzaam, lekker én made in Belgium. Daar zijn wij (boeren)trots op!

Tijdens de Farm Run brengen we je naar de bron en ontdek je het verhaal van enkele boeren achter onze producten. Zij zijn het tenslotte die er elke dag opnieuw voor zorgen dat er verse voeding van de hoogste kwaliteit op jouw bord belandt. Geproduceerd met de grootste passie! Dát verdient erkenning… geniet van de tocht!

Neem ook zeker een kijkje op de facebookpagina of instagrampagina van Aveve.

Groene Kring

Groene Kring is de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Ze organiseert ontmoeting, opleiding en doet aan belangenverdediging voor haar leden. Voor de toekomst van de land- en tuinbouw is het erg belangrijk om een sterke verbinding tussen boer en burger te behouden. Groene Kring zet daarom sterk in op het imago van de land- en tuinbouw. We zijn dan ook enorm trots om de Aveve Farm Run & Walk aan jullie te kunnen presenteren!

Groene Kring is een beweging voor jongeren met een hart voor de land- en tuinbouwsector. De beweging is opgebouwd uit plaatselijke gewesten, die hun leden samenbrengen en tal van activiteiten organiseren. Ook op provinciaal en nationaal niveau ontmoeten de jonge landbouwers elkaar. Alles voor én door jonge land- en tuinbouwers. En het zijn al die vrijwilligers die zich inzetten om voor u een mooie landbouwbelevenis te verzorgen!

Meer weten over Groene Kring? Neem een kijkje op de website www.groenekring.be of op onze Facebookpagina !